To αθλητικό σωματείο ΕΛΕΤΑ ανακοινώνει, μετά από την έγκριση της ΟΜΑΕ, τη διεξαγωγή του 24ου ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟY RALLY «AUTOTEST», στα Ιωάννινα στις 07 & 08 Ιουλίου 2018.
Το 24ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY «AUTOTEST» είναι ο 4ος σε σειρά αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου.
Μέγας χορηγός του αγώνα και φέτος, όπως επίσης και χορηγός ονομασίας, είναι το Ι.ΚΤΕΟ AUTOTEST στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων.
Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για άλλη μία χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και Δωδώνης με τα αντίστοιχα Πνευματικά τους Κέντρα αλλά και το Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων, όπου χωρίς την βοήθεια τους, θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν, με την προσθήκη της Ειδικής Διαδρομής Κωστάνιανη σε αντικατάσταση της Ειδικής των Μαρμάρων. Το 24ο Ηπειρωτικό Rally «AUTOTEST» περιλαμβάνει 150,37 km αγώνα, με τα 60,90 km, να είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων Ειδικών Διαδρομών, με πιο αναλυτικά 3 περάσματα της κλασσικής Ειδικής Διαδρομής Δωδώνη μήκους 12,20 km, στην φετινή της εκδοχή, και 3 περάσματα από την Ειδική Κωστάνιανη, συνολικού μήκους 8,10 km.
Το Service Park του αγώνα θα φιλοξενηθεί για ακόμα μία χρονιά στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ανατολής, οι οποίες μας παραχωρήθηκαν με την αμέριστη υποστήριξη στη διοργάνωση από τη Διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι..
Η Πανηγυρική Εκκίνηση αλλά και ο Τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στην Πλατεία Πύρρου, την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, το Σάββατο 07 Ιουλίου 2018 στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 08 Ιουλίου 2018 μεσημέρι στις 14.30 και μετά.
Τις διαδρομές του αγώνα, όπως επίσης και in car περάσματα από τις ειδικές διαδρομές στην φετινή τους μορφή, θα μπορείτε να βρείτε στις σελίδες τις λέσχης στο INTERNET τις προσεχείς ημέρες. (αναλυτική αναφορά παρακάτω)
Η ΕΛ.ΕΤ.Α. και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, θέλοντας να έχει τις καλύτερες δυνατές παροχές για τους αγωνιζόμενους που τιμούν τον αγώνα μας με τη συμμετοχή τους, για το 24ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Rally «AUTOTEST» παρέχει τα εξής:
1. Παράβολο συμμετοχής στον αγώνα 260€ (εκ των οποίων τα 80€ κατατίθενται μέσω ΣΔΑΑ) ανεξαρτήτως κυβισμού του αυτοκινήτου, ενώ για τα πληρώματα με αθλητές της ΕΛΕΤΑ το παράβολο είναι 150€ (πάλι με τα 80€ να κατατίθενται μέσω ΣΔΑΑ),
2. Δωρεάν διανυκτέρευση των πληρωμάτων, εκτός Ιωαννίνων, το Σάββατο 07 Ιουλίου 2018 σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου 5* EPIRUS PALACE και για τις επιπλέον ημέρες ή δωμάτια, προνομιακή τιμή κράτησης 60€/δίκλινο,
3. Δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού τους αυτοκινήτου από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (κατόπιν συνεννοήσεως και με σειρά προτεραιότητας για την συμπλήρωση των θέσεων σε κάθε αυτοκινητάμαξα, ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το 50% της αξίας της 1ης αυτοκινητάμαξας καλύπτεται από την ΟΜΑΕ και οι επιπλέον αυτοκινητάμαξες από τους χορηγούς της ΕΛ.ΕΤ.Α. sport), συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει από το 2006, κόντρα στους δύσκολους καιρούς.
4. Και όπως κάθε χρονιά η ΕΛΕΤΑ, θα βραβεύσει με κύπελλα τα τρία πρώτα πληρώματα κάθε κατηγορίας ανεξάρτητα με το αν συμπληρώθηκε η κατηγορία ή όχι, ενώ το ίδιο θα ισχύσει για τις κατηγορίες και τις κλάσεις των Ιστορικών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 24ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ Rally «AUTOTEST» ξεκινάνε στις 18 Ιουνίου 2018. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ΕΛΕΤΑ, ΠΕΡΡΑΙΒΟΥ 8, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ. Και Fax 26510-26777, Κιν. 6944-585853, 6944-660091, 6947-729149, email: [email protected].
Οι ενδιαφερόμενοι, αλλά και όσοι φίλοι του Σπορ θέλουν να παρακολουθήσουν τον Αγώνα, μπορούν να ακολουθήσουν και να επισκέπτονται τις σελίδες:
για να έχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το 24ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY «AUTOTEST».