image description

Η χθεσινοβραδινή συνομιλία Χριστοβασίλη και Πετράκη, κατά την οποία επισημοποιήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας τους και ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη και επισήμως από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, δεν περιορίστηκε μόνο στα της συνεργασίας, αλλά και στο υπόλοιπο του σχεδιασμού.

Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε να κλείνει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια για την καλοκαιρινή του προετοιμασία, ώστε να είναι εγκαίρως προετοιμασμένος και σ’ αυτόν τον τομέα και να μην υπάρξουν τα περσινά φαινόμενα, που ακυρώθηκαν τουρνουά στο εξωτερικό.

Σε πρώτη φάση ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι, όπου θα βρεθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά, με ομάδες της Super League που θα είναι τις ίδιες μέρες στην όμορφη κωμόπολη της Ευρυτανίας. Συνήθως το επιλέγουν για προετοιμασία Παναιτωλικός, Λαμία, ΑΕΛ, Πανιώνιος, Λεβαδειακός κ.α.. Ενδεχομένως κάποιες απ’ αυτές τις ομάδες να τις αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ στο βουνό.

Τα υπόλοιπα φιλικά πιθανότατα να είναι αυγουστιάτικα και ήδη έχει αρχίσει η ομάδα τις επαφές για το που θα συναντηθεί με ποιον.

Στον προγραμματισμό των φιλικών αναμένεται να προστεθεί κι ένα τουρνουά της Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Βουλγαρία.