image description

Όπως είχαμε τονίσει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Γιάννη Πετράκη έδωσε το έναυσμα να οριστικοποιηθούν τα πρώτα φιλικά του καλοκαιριού, βάσει του σχεδιασμού που είχε κάνει ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός.

Έτσι, πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε στη δημοσιότητα τις ημερομηνίες και την τοποθεσία των πρώτων φιλικών αγώνων του καλοκαιριού, που όπως πάντα ξεκινάνε από το Καρπενήσι, που θα γίνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας τόσο του ΠΑΣ όσο και άλλων ομάδων της Super League.

Με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ προγραμμάτισε φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Λάρισας, της Λαμίας, του Λεβαδειακού και του Παναιτωλικού.

Τα φιλικά με τη Λάρισα, τη Λαμία και το Λεβαδειακό θα διεξαχθούν στο Καρπενήσι, κατά τη διάρκεια παραμονής της ομάδας μας εκεί για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Οι ημερομηνίες των φιλικών είναι, στις 17/07 με την ομάδα της Λάρισας, στις 20/07 με τη Λαμία και στις 26/07 με το Λεβαδειακό.

Ακολούθως στις 04/08 θα γίνει το φιλικό με την ομάδα του Παναιτωλικού στο γήπεδο της ομάδας στο Αγρίνιο στις 6 το απόγευμα.