image description

Το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου 2018 το τμήμα Κ13 της Σχολής Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ανατολής συμμετείχε ως επίσημη συμμετοχή της ΑΕΚ στο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Liga Cup που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Αθηνών στο Σοφικό Κορινθίας.

Το τουρνουά διεξήχθη με την συμμετοχή των Φέγενορντ Ρότερνταμ, Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, Ουντινέζε, Μπράντφορντ Καναδά, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου κ.α.

Η Ομάδα της ΑΕΚ – Α.Ο. Ανατολής, με την καθοδήγηση του προπονητή της κ. Στράτου Γκαρόζη, και υπό την εποπτεία των υπεύθυνων της ΑΕΚ, άφησε άριστες εντυπώσεις με την παρουσία της τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κατακτώντας μάλιστα το βραβείο FairPlay, επιβεβαιώνοντας πως ο αθλητισμός είναι πρωτίστως αγωγή, παιδεία και πολιτισμός.

Σύνθεση ΑΕΚ – Α.Ο. Ανατολής (Προπονητής Στράτος Γκαρόζης):
Καρβέλης Γιάννης, Μπόλοσης Τάσος, Αγγελής Κωνσταντίνος, Σαούγκος Γιώργος, Ζαχαράκης Δημήτρης, Κουτσός Χρήστος, Καγκιούζης Κωνσταντίνος, Βλέτσας Γιάννης, Σίμος Θεόδωρος, Τζίμας Άγγελος, Παΐλας Δημήτρης, Μίνης Βαγγέλης, Κόντος Χρήστος, Νασιές Νίκος, Αυδίκος Λευτέρης, Μιμηγιάννης Φώτης, Νάστος Κώστας, Σδράλλης Κυριάκος.