image description

Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται και όπως φαίνεται υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά μας που πρέπει να διανυθεί, μέχρι να καταλήξουν διοίκηση και τεχνικό τιμ στον επιθυμητό αριθμό παικτών, αλλά και στις θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα.

Ως τώρα το ρόστερ απαριθμεί 26 παίκτες, εκ των οποίων οι έξι πέρυσι έπαιζαν στην Κ20, ενώ με ένα πόδι εντός κι ένα εκτός ομάδας είναι ο Κόντε. Προς το παρόν το θέμα του παραμένει στάσιμο.

Είναι δεδομένο ότι θα προστεθούν κι άλλοι παίκτες στο ρόστερ, αφού αναζητούνται κατά βάση ένα 8άρι και ένα αριστερό μπακ και θα γίνει κίνηση και για επιθετικό, αν τελικά φύγει ο Κόντε. Οι μεταγραφές αυτές θα είναι από το εξωτερικό και θα είναι παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ωστόσο οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού υπάρχουν σκέψεις να αποκτηθεί ένας ακόμα τερματοφύλακας και αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση εξτρέμ ίσως ο ΠΑΣ να μη πει όχι, παρότι στα άκρα μπορούν να αγωνιστούν Κούζικ, Νικολιάς, Βιδάλ και Λέο. Για 5ο στόπερ δεν φαίνεται να γίνεται κάποια κίνηση και η ομάδα θα επιμείνει να δουλέψει τον νεαρό Γώγο.

Αν γίνουν όλες αυτές οι μεταγραφές, το ρόστερ θα φτάσει τους 30 παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ενός ή δύο δανεισμών, ώστε να πάρουν συμμετοχές παίκτες που με τις εμπειρίες από τα παιχνίδια θα επιστρέψουν πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα. Αυτό θα κριθεί στη διάρκεια της προετοιμασίας από τον ίδιο τον Πετράκη.

Επί τη ευκαιρία να θυμίσουμε και τις αποχωρήσεις: Χαλκιαδάκης (πήρε αναβολή η προσφυγή του), Χέλκβιστ (Μπρομαποϊκάρνα), Σολτάνι, Καρανίκας (ΑΕΛ), Γαρουφαλιάς (Ατρόμητος), Μανθάτης (Ολυμπιακός), Γιαννίκογλου (ΑΕΚ), Μπετρά

Αναλυτικά το μέχρι στιγμής ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα και τα νούμερα στη φανέλα των παικτών του (ενδέχεται κάποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ να ζητήσουν να αλλάξουν νούμερα)

2 Μιχάλης Μπουκουβάλας

3 Άντι Λίλα

4 Θοδωρής Μπέριος

5 Γιώργος Γώγος

6 Αλέξης Μιχαήλ

7 Ευριπίδης Γιάκος

8 Θέμης Τζημόπουλος

9 Πέδρο Κόντε

11 Μίτε Τσικάρσκι

12 Κώστας Περιστερίδης

14 Γιώργος Παμλίδης

16 Θοδωρής Βενετικίδης

17 Ορέστ Κούζικ

22 Στέφανος Σιόντης

23 Λάμπρος Ζαχαρός

25 Γιώργος Λουκίνας

26 Βασίλης Ζώγκος

33 Ιγκόρ Βιδάλ

39 Μάρκος Βελλίδης

44 Απόστολος Σκόνδρας

55 Ένες Ντόλοβατς

77 Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

80 Άγγελος Λιάσος

88 Αλέξανδρος Νικολιάς

-Κωστής Παπαδόπουλος

-Ζαν Μπατίστ Λέο