image description

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη των διοργανωτών του 9oυ ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP στο κομμάτι των καλεσμένων είναι γεγονός.

Έχουμε την μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε ότι επίσημος καλεσμένος επαγγελματίας προπονητής στο 9o ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ BASKETBALL CAMP θα είναι ο κύριος Κώστας Φλεβαράκης, προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος στην φετινή διοργάνωση.

Τις επόμενες ημέρες επίσης θα ανακοινωθεί και ο ο επίσημος καλεσμένος επαγγελματίας αθλητής καλαθοσφαίρισης του Camp του Συλλόγου μας, που θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

Ο Κώστας Φλεβαράκης έχει πίσω του μια πετυχημένη προπονητική καριέρα  32 και πλέον ετών. Ξεκίνησε το 1985 από τα παιδικο-εφηβικά τμήματα του  ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή συνεργαζόμενος  με σπουδαίους προπονητές όπως ο Μισέλ Γκομέζ, ο Σκοτ Σκάιλς, ο Σβι  Σερφ και ο Πέταρ Σκάνσι. Το 1998 ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του ΠΑΟΚ τον οποίο οδήγησε στον  τελικό των play-off αποκλείοντας με μειονέκτημα έδρας και με 2-0 νίκες τον Ολυμπιακό. Tο 1999 κέρδισε με τον ΠΑΟΚ το κύπελο Ελλάδας. Μετά από  ένα χρόνο παραμονής ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Πανελληνίου  (2002-2003) συνέχισε την προπονητική του καριέρα στο εξωτερικό  ξεκινώντας από την Κύπρο (κέρδισε το κύπελλο Κύπρου) και συνεχίζοντας  σε Πολωνία, Σουηδία, Γερμανία, αλλά και στο μακρινό Καζακστάν.  Επιστρέφοντας στην Ελλάδα διετέλεσε κύριος προπονητής των  Μακεδονικού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ηλυσιακού και Τρικάλων. Διετέλεσε βοηθός  προπονητή στους Milwaukee Bucks  στο καλοκαιρινό camp του NBA το 2001.  Από το 2005 έως το 2010 ήταν Α προπονητής της Εθνικής ομάδας της  Σουηδίας.

Το φετινό ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Basketball Camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στην Λιμνοπούλα, και θα διαρκέσει από την Δευτέρα 25 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου.
Οι ώρες λειτουργίας του Camp θα είναι καθημερινά από τις 8.30 το πρωί έως και τις 13.30 το μεσημέρι και από τις 17.30 έως τις 20.30 το απόγευμα και απευθύνεται σε ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ηλικίας 4-16 ετών, άσχετα αν έχουν μπασκετική εμπειρία ή όχι.

Πάντα πιστός και στο κοινωνικό του έργο ο Μπασκετικός ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ αποφάσισε και το φετινό Camp να έχει πολύ μικρό κόστος εγγραφής για τους αθλητές/τριες (με δώρο όπως πάντα την επίσημη στολή του Camp), ενώ θα υπάρχει και επιπλέον έκπτωση σε όποιον αθλητή/τρια εγγράψει στο Camp κάποιον φίλο/φίλη και στα αδέρφια.

Ελάτε να χορτάσετε 5 μέρες γεμάτες μπάσκετ, αγώνες, διαγωνισμούς, τουρνουά, καλεσμένους, δώρα και πολλές εκπλήξεις που περιμένουν όλους τους συμμετέχοντες.

Το Camp στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνει: 2 κλειστά γυμναστήρια μπάσκετ, 4 εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ, 1 γήπεδο ποδοσφαίρου με στίβο τρεξίματος, αίθουσα προβολής βίντεο, χώρο αναψυχής και κυλικείο.

Δωρεάν ιατρική κάλυψη θα υπάρχει σε όλους τους συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τον κ. Αναστασίου Δημήτρη στο τηλέφωνο 6973782970.