image description

Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να μπει «σφήνα» στη μεταγραφή του Κόντε στον ΠΑΟΚ. Μια μεταγραφή που είχε δρομολογηθεί και είχαν συμφωνηθεί όλα, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να έχει τον τελευταίο λόγο, αφού το δικό του «νεύμα» περίμεναν διοίκηση του ΠΑΣ και ποδοσφαιριστής, προκειμένου ο Ισπανός να πάει στην Θεσσαλονίκη, να υπογράψει και να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αυτές οι τυπικές λεπτομέρειες απέμεναν για να κλείσει το «ντιλ» με τους Θεσσαλονικείς, μέχρι που ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε, ότι και η δική του ομάδα παλεύει για τον γκολτζή των Ηπειρωτών. Η προσφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα αγγίζει τα 600.000 ευρώ, ενώ προς τον παίκτη τα 400.000 όπως γράφουν στο νησί της Αφροδίτης.

Η εξέλιξη αυτή ήταν σίγουρα απρόσμενη, αφού ο ΠΑΟΚ «έπαιζε… μπάλα μόνος του» και ξαφνικά η καθυστέρηση που έπαιξε ο ίδιος, τον οδήγησε σε «αυτογκόλ». Βέβαια δεν άλλαξε κάτι ως προς τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο κ. Χριστοβασίλης δηλώνει ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη προς την ομάδα. Ωστόσο υπάρχει και η πλευρά του Κόντε. Ο Ισπανός έχει καλύτερη πρόταση για το συμβόλαιο του σε σχέση μ’ εκείνη του ΠΑΟΚ. Έτσι η σχεδόν «τελειωμένη» μεταγραφή, παρουσιάζει προσωρινή εμπλοκή.

Παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ παραμένει το μεγάλο φαβορί, αφού και ο Κόντε τον θεωρεί καλύτερη προοπτική.

Υπάρχει, πάντως, τρόπος ο ΑΠΟΕΛ να «κλέψει» τον παίκτη. Πως; Αν καταβάλει ολόκληρη τη ρήτρα των 900.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα και τα βρει και με τον ποδοσφαιριστή σε καλύτερο συμβόλαιο απ’ ό,τι του προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Σ’ αυτήν την περίπτωση ο ΠΑΣ ή ο ΠΑΟΚ δεν μπορούν να χαλάσουν τη μεταγραφή. Μια άνοδος, όμως, από τα 600 στα 900 χιλιάρικα δεν είναι μια απλή απόφαση.