image description

Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων για το 2018. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός υψηλός καθώς οι πρώτοι των κατηγοριών θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στη Πόλη Μίνσκ της Λευκορωσίας  από 20 έως 26 Αυγούστου 2018.

Ο γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» για μια ακόμη φορά θα είναι παρών και σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με δύο αθλητές, τον Σκουλίκα Παντελή στην κατηγορία έως 60 κιλά Εφήβων (Χάλκινο Πρωταθλητή Ευρώπης το 2018 στο Ταλλίν της Εσθονίας) και  τον Ντάκουλα Γεώργιο στην κατηγορία Tul 2 Dan Εφήβων, που για πρώτη φορά συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα σε Παγκόσμια διοργάνωση. Και οι δύο πρωταθλητές επικράτησαν στις κατηγορίες τους κατακτώντας την πρώτη θέση παίρνοντας έτσι το “εισιτήριο” για την Εθνική Ομάδα.

Πολύ καλή αγωνιστική πορεία είχαν και οι υπόλοιποι αθλητές του γιαννιώτικου Αθλητικού Συλλόγου, κατάφεραν να φτάσουν στην 3η θέση η Αλεξίου Ασημούλα (Χάλκινη Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018 στο Ταλλίν της Εσθονίας) και στην 5η θέση ο αθλητής  Μπάσιος Γεώργιος.

Ο προπονητής του Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» κ. Παπαδιώτης Γεώργιος μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας μας δήλωσε: «Για ακόμη μια φορά είμαι περήφανος για τους Γιαννιώτες πρωταθλητές του Συλλόγου μου . Και σε αυτό το παγκόσμιο θα με έχουν δίπλα τους από τη θέση του Διαιτητή και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το  ‘’ Όνειρο ‘’ πραγματικότητα . Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Αθλητικός μας Σύλλογος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό ,όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά όλοι μας, ο «ΠΡΩΤΕΑΣ» συνεχίζει να είναι κορυφαίος και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν τους  δύο πρωταθλητές μας  για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν και να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου , που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτήν την πρόκριση.  Έχω πει και στο παρελθόν ότι στόχος μας πάντα θα είναι η κορυφή και αυτό δεν αλλάζει όσες επιτυχίες και να έχουμε. Δουλεύουμε σκληρά, συστηματικά με προγραμματισμό και υψηλούς στόχους.

Είμαστε ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ο Σύλλογος των Πρωταθλητών .

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν θα είναι γεμάτο προπόνηση και φιλικές συναντήσεις για τους αθλητές του συλλόγου μας έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα !!!

Εκ μέρους του Συλλόγου μας σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια.»

Ακολουθήστε μας στην σελίδα του Συλλόγου μας www.acproteas.gr και στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας!!! www.facebook.com/A.C. Proteas Ioanninon.