image description

Δοκιμαστικά τεστ θα πραγματοποιήσει η ΠΑΕ Καραϊσκάκης το διάστημα 29 Ιουνίου με 1 Ιουλίου, προκειμένου να στελεχώσει το ρόστερ της με παίκτεςαπό την ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται ώστε στην ομάδα να συμμετέχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Άρτα και τους όμορους νομούς, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά τεστ στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, το τριήμερο Παρασκευή 29, Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1 Ιουλίου.

Πιστή στο πλάνο της και με στόχο να έχει στο ρόστερ της ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Άρτα και την γύρω περιοχή, καλεί τους ποδοσφαιριστές να δηλώσουν συμμετοχή στα δοκιμαστικά τεστ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Παπαβασιλείου, και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.

Παράλληλα με τα δοκιμαστικά που θα γίνουν για τους ποδοσφαιριστές της Άρτας και των γειτονικών νομών, θα δοθεί η δυνατότητα να δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν προταθεί το περασμένο διάστημα στην ομάδα μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα δοκιμαστικά τεστ μπορείτε να αποστέλλετε έως την Τετάρτη 27 Ιουνίου, είτε στο e-mail της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, [email protected], είτε με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook, Karaiskakis FC / ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών ορίζεται για την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ώρα 18:00 (6μμ) το απόγευμα στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.

Ο ποδοσφαιριστής που επιθυμεί να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά τεστ θα πρέπει να δηλώσει στο μήνυμά του τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, εθνικότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας, έτος γεννήσεως, αγωνιστική θέση, την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν και σε ποια κατηγορία.