Την παραίτησή του από το Δ.Σ. του τμήματος βόλεϊ του ΑΓΣΙ ανακοίνωσε ο Κώστας Κυπριανός. Υπήρξε για αρκετά χρόνια μέλος του συλλόγου και με την αποχώρησή του εύχεται στους ανθρώπους που θα παραμείνουν να συνεχίσουν την προσπάθεια για το καλό του συλλόγου.
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Κωνσταντίνου Κυπριανού:
Έπειτα απο αρκετά χρόνια ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω την αποχώρησή μου απο το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος βόλει της ιστορικής ομάδας του Α.Γ.Σ.Ι.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ σε αυτή την μεγάλη διαδρομή έχοντας ζήσει μαζί τους αρκετές επιτυχίες για την πόλη μας όπως επίσης και αρκετά δύσκολες στιγμές και αποτυχίες.
Απο την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μου μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν πρωταρχικός στόχος ήταν το τμήμα βόλει του Α.Γ.Σ.Ι να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις κατηγορίες αθλητριών-ών μέσα απο την σκληρή δουλειά και κερδίζοντας τον σεβασμό μέσα και έξω απο το γήπεδο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου γιατί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και εκείνοι που πέτυχαν μέσα στο γήπεδο.
Εύχομαι τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου και η νέα διοίκηση να πετύχουν ακόμη περισσότερα για το καλό της ομάδας αλλά και της πόλης μας.
Για το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου η οποία σεβάστηκε την αγάπη μου για αυτή την ομάδα αλλα και για την στήριξή της.
Με εκτίμηση,
Κυπριανός Κωνσταντίνος