image description

Το χρόνο αντίστροφα ξεκινάνε να μετράνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που πέρασαν το τελευταίο Σαββατοκύριακο διακοπών, καθώς το επόμενο θα πρέπει να βρίσκονται όλοι στα Ιωάννινα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και την Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 18:30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ, παρουσία φιλάθλων.

Οι δύο πρώτες εβδομάδες θα είναι στα Γιάννενα και την Κυριακή 15 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο Καρπενήσι, εκεί που η ομάδα θα «χτιστεί» και φέτος για 6η συνεχή σεζόν, δίνοντας τα πρώτα τρία φιλικά με ΑΕΛ, Λαμία και Λεβαδειακό. Να σημειωθεί ότι ως τις 21 Ιουλίου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο (Avaris), όπως και η Λαμία.

Εκτός από ΠΑΣ, Λεβαδειακό, Λαμία και ΑΕΛ, στο Καρπενήσι θα κάνουν προετοιμασία φέτος ο Απόλλωνας και ο ΟΦΗ.

Εν τω μεταξύ, η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο θα είναι καθοριστική για τα μεταγραφικά. Το θέμα Κόντε δεν έκλεισε ακόμα και αυτό έφερε καθυστέρηση και στις μεταγραφές του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν αποκλείεται, όμως, την εβδομάδα που διανύουμε να έχουμε

Εβδομάδα μεταγραφών

Εν τω μεταξύ, καθώς πλησιάζουμε προς την αρχή των προπονήσεων, στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να κλείσουν τα μεταγραφικά μέτωπα. Οι βασικές θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα είναι επιτελικός χαφ (8-10άρι), αριστερό μπακ και επιθετικός που θα αντικαταστήσει τον Κόντε. Η ΠΑΕ έχει συγκεκριμένους στόχους και υπάρχει αισιοδοξία ότι την άλλη Δευτέρα θα έχει τους παίκτες αυτούς (σ.σ. θα είναι από την ξένη αγορά) στην πρώτη προπόνηση, ώστε να καλλιεργηθεί περισσότερη αισιοδοξία και στους φιλάθλους, που τα τελευταία χρόνια έβλεπαν να ξεκινάει η προετοιμασία με ελάχιστα νέα πρόσωπα.

Αν κλείσουν αυτά τα 3 μέτωπα, θα απομένουν και κάποιες προσθήκες ακόμα που θα εξαρτηθούν από την πορεία της προετοιμασίας. Τρίτο τερματοφύλακα και δεξί εξτρέμ ενδέχεται να αναζητήσει η ομάδα.