image description

Την έκτη καλοκαιρινή του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κολομβιανός Φάμπρι Κάστρο που αγωνίζεται ως μέσος είναι ο παίκτης που εντάσσεται άμεσα στα δυναμικό της ομάδας και ήδη έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 26χρονος μέσος είναι ο “λάτιν” μέσος που είχε προαναγγελθεί από μέρες ότι είναι κοντά στο να συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αγωνίζεται ως 8άρι. Έπαιζε τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην ελβετική Σερβέτ Γενεύης, ομάδα Β’ κατηγορίας, στην οποία είχε 30 συμμετοχές με 1 ασίστ την περσινή σεζόν.

Σεζόν Ημερομηνία Από Σε
18/19 Jul 1, 2018 Servette FC PAS Giannina
16/17 Feb 2, 2017 CF Rayo Majadahonda Servette FC
14/15 Jul 1, 2014 Guarani Futebol Clube (SP) CF Rayo Majadahonda
13/14 Jan 1, 2014 Deportivo Pasto B Guarani Futebol Clube (SP)
12/13 Jul 1, 2012 Club Atlético Argentino de Quilmes Deportivo Pasto B

 

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Edwin Fabry Castro Barros.

Ο Fabry Castro είναι 26 χρονών ετών, μέσος, από την Κολομβία και έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Servette Γενεύης, την Rayo Majadahonda Ισπανίας, τη Guarani Βραζιλίας και τη Deportivo Pasto Κολομβίας.

Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 21.

O Fabry κατά την άφιξη του στα Ιωάννινα δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ανυπομονώ να δω την πόλη και να παίξω για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον προπονητή μας κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Ελπίζω να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες της ομάδας και του κόσμου”.