image description

Ένας ξεχωριστός αγώνας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων, με τους Πύρρο και Δόξα Άρτας να τίθενται αντιμέτωπες σε έναν φιλικό αγώνα πόλο.

Το κολυμβητήριο της Άρτας γέμισε μικρούς αθλητές, που απόλαυσαν το παιχνίδι μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο Πύρρος Ιωαννίνων μετρά συνολικά επτά χρόνια παρουσίας στο χώρο, με συμμετοχές στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ενώ το ανδρικό του τμήμα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική και απαρτίζεται ως επί το πλείστον από γηγενείς αθλητές και φοιτητές.

Για μια ακόμη φορά φάνηκε πως το άθλημα αναπτύσσεται στην περιοχή επιτυχώς, με τις αξιέπαινες προσπάθειες του Μιχάλη Λώλη, προπονητή του Πύρρου και πρώην παίκτη των Βουλιαγμένης, Καλαμακίου και Ηλυσιακού.

Μετά το φιλικό, ο προπονητής της Δόξας Άρτας, Φώτης Καραμουσαντάς δήλωσε στην ιστοσελίδα artagoal.gr :“Κάνουμε μια προσπάθεια να δώσουμε ακόμα μια διέξοδο στα παιδιά της Άρτας, προπονούμαστε και δίνουμε φιλικούς αγώνες και ευχόμαστε και πιστεύουμε του χρόνου να λάβουμε μέρος σε επίπεδο Ανδρών στη Γ’ Εθνική και στα Εθνικά Πρωταθλήματα. Ελπίζουμε ο Δήμος να διατηρήσει το κολυμβητήριο ανοικτό όλο το χρόνο γιατί με τις μισές προπονήσεις το χρόνο δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά.”

Το αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα περνά προφανώς σε δεύτερη μοίρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί η παρουσία στον αγώνα του Προέδρου της Νέας Αναγέννησης Αρταίων, Δημήτρη Λαμπράκη, ο οποίος εξέφρασε τη βούληση για δημιουργία τμήματος πόλο στην ομάδα.

[Πηγή: waterpolonews.gr]