image description

Με λαμπρότητα παρουσιάστηκε στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων η νέα φανέλα της Ελληνικής ομάδας μίνι ποδοσφαίρου, ενόψει της πανηγυρικής πρώτης συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο “SOCCA World Cup”, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η νέα φανέλα εντυπωσίασε τόσο τους παίκτες όσο και τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα! Στη συνέντευξη Τύπου που συνόδευσε την παρουσίαση, αναδείχθηκε ιδιαιτέρως η καίρια συνεισφορά των χορηγών της ομάδας, και συγκεκριμένα του μέγα χορηγού που είναι η Gillette, του Old Spice, το οποίο αποτελεί τον χρυσό χορηγό της και της Umbro, χορηγού εταιρείας αθλητικής ένδυσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Ντρένοβα, δήλωσε τυχερός για το επίπεδο της οργάνωσης αλλά και της προετοιμασίας, ενώ σχολίασε ότι ο όμιλος μας με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Τουρκία και την Παραγουάη είναι βατός, προκειμένου η ομάδα να αναδείξει την αγωνιστική της ποιότητα και να επιτύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Χρύσανθος Λευκαρίτης και Δημήτρης Καραβίδας, τόνισαν αρχικά ότι οι χορηγικές παροχές έχουν βοηθήσει σημαντικά την προετοιμασία. Πρόσθεσαν επίσης ότι η Ελληνική Ομάδα θα προσπαθήσει να διακριθεί στο SOCCA World Cup, ενώ σχολίασαν ιδιαιτέρως τα παιχνίδια της τύχης, η οποία έφερε ως αντιπάλους μας στην πρεμιέρα τους οικοδεσπότες Πορτογάλους, σε μια άτυπη επανάληψη του παρθενικού ματς το οποίο οδήγησε στον τίτλο του EURO 2004!