image description

Μέχρι την τελευταία στιγμή παίκτες και τεχνικό τιμ έδειξαν την πρόθεσή τους να μην τα παρατήσουν. Οι τίτλοι τέλους, όμως, αρχίζουν να πέφτουν, κάτι που επιβεβαιώθηκε σε σημερινή συνάντηση που είχαν με μέλη της διοίκησης.

Οι Γιάννης Δασκαλάκης και Σταύρος Μεσσαριτάκης συνάντησαν τους παίκτες στο Παγκρήτιο, όπου τους ανακοίνωσαν πως είναι πλέον ελεύθεροι να αναζητήσουν την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστούν.

Η αδυναμία να μεταπειστεί ο Δημήτρης Παπουτσάκης, ή να βρεθεί άλλη αξιόπιστη λύση προκειμένου να παραμείνει ο Εργοτέλης στην Football League δεν άφησε άλλα περιθώρια στα μέλη της διοίκησης.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα ήταν βαρύ. Πάντως, η αγωνιστικότητα και το πνεύμα που έδειξαν οι παίκτες απέναντι στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος δεν πέρασαν απαρατήρητα. Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχουν ήδη διεκδικητές των παικτών, αφού εδώ και μέρες διαφαινόταν η αποχώρηση της ομάδας απ’ το πρωτάθλημα.

Αυτό που μένει, πλέον, σε εκκρεμότητα είναι η σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να δρομολογηθούν όσα έχουν να κάνουν με την Γενική Συνέλευση, αλλά και η επόμενη μέρα του συλλόγου…

[Πηγή: sport-fm.gr]