image description

Στην Πρέβεζα και στο 7ο “Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας” θα παρευρεθούν σήμερα (Παρασκευή) μεγάλα ονόματα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης. Θα δώσουν το “παρών” ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης, ο προπονητής καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και οι διαιτητές καλαθοσφαίρισης Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Χρήστος Χριστοδούλου και Χρήστος Παναγιώτου.

Παράλληλα,  αύριο (Σάββατο)  ώρα 11:00 το πρωί,στον χώρο εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Μαργαρώνα Royal, ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει στην Πρέβεζα Ημερίδα με θέμα “Αθλητικός Τουρισμός στην Πρέβεζα: Ευκαιρία και Προοπτικές”.

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού στην Πρέβεζα και γενικότερα στην Ήπειρο.

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευστράτιος Ιωάννου, ενώ την διεύθυνση της ημερίδας θα έχει ο δημοσιογράφος κ. Βασίλειος Σκουντής.

Παρεμβάσεις στην ημερίδα θα κάνουν φορείς, οργανώσεις και αθλητικά σωματεία της Ηπείρου, ενώ η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91,6.

Τέλος, οι εκδηλώσεις του εβδομάδας αθλητισμού 2018 θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Ιουλίου , όπου η Οργανωτική Επιτροπή του “Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας”, ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας και οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Είμαστε πια Πρωταθλητές” του δημοσιογράφου- συγγραφέα Βασίλη Σκουντή. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 10:30 το πρωί στον χώρο εστίασης Dolce Al Mare, δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ από την Εθνική Ελλάδος το 1987. Μετά από 31 χρόνια οι αναμνήσεις του ελληνικού θριάμβου στο Ευρωμπάσκετ του 1987 και η νοσταλγία θα συνοδεύουν την “Επίσημη Αγαπημένη” και το βιβλίο “ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.