image description

Το “σκαλοπάτι” της Football League ανέβηκε ο Δημήτρης Παππάς, παλιός τερματοφύλακας της ομάδας Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα, που αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό. Ο Παππάς ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Άρτας και δήλωσε χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου!

Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου (12-06-97) τερματοφύλακα, Δημήτρη Παππά.

Ο ταλαντούχος πορτιέρε προέρχεται από την ομάδα του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο παρελθόν συμμετείχε σε προετοιμασίες της Γιαννιώτικης ομάδας και έχει αγωνιστεί σε αρκετούς φιλικούς αγώνες. Ο Δημήτρης Παππάς πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά τεστ της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ΑΕ Καραϊσκάκης γι’ αυτή τους την επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και θα δώσω τα πάντα για να πετύχω τόσο τους προσωπικούς μου στόχους όσο και της ομάδας».

Σημείωση: Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Παππάς (αριστερά), με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Άρη Δράκο (δεξιά).