image description

«Η προμήθεια της κάρτας διαρκείας, δίνει δύναμη στην διοίκηση, να καταφέρει ακόμη και τα ακατόρθωτα», τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των καρτών διαρκείας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το ακόλουθο:

«Η επιτυχία θέλει… δύο. Πολύ περισσότερο, όταν αυτή αφορά τον αθλητισμό και ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο, που στις ημέρες μας, έχει δημιουργηθεί ένα περίπλοκο τοπίο, στο οποίο πρέπει να κινηθούμε. Απ’ την μια πλευρά, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές, που πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για την επιτυχία και απ’ την άλλη οι φίλαθλοι, που κι αυτοί στον ίδιο δρόμο, θα πρέπει να κινηθούν.

Απ’ την πλευρά μας, έχουμε να καταθέσουμε πως όλα τα προηγούμενα χρόνια, υπερβάλαμε εαυτούς, για να φτάσει η Άρτα, να έχει ομάδα στην Β’ Εθνική (Football League), μετά από σαράντα χρόνια… Και στην πρώτη μας δοκιμασία στην μεγαλύτερη κατηγορία, πάλι με υπεράνθρωπες προσπάθειες και σε χρόνο ρεκόρ, καταφέραμε να δημιουργήσουμε, ένα αξιόπιστο σύνολο, που κοίταξε στα μάτια, ισχυρούς αντιπάλους. Η θέση που κατακτήσαμε, χαρακτηρίστηκε απ’ τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, άθλος! Και συμπληρώνουμε, πως μπορούμε και καλύτερα, αν οι εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οδηγήσουν σ’ αυτά που έχει εξαγγείλει η πολιτεία.

Όμως όλα αυτά δεν αρκούν! Πρέπει να πάρει το λόγο και η άλλη πλευρά. Αυτή των φιλάθλων, που αν κρίνουμε απ’ όσα πληροφορούμαστε, επιθυμεί η ΑΕ Καραϊσκάκης, να πάει ακόμη πιο ψηλά και να κάνει το βήμα, που όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε…

Καλείται, λοιπόν, η πλευρά των φιλάθλων, να δείξει τα πρώτα «δείγματα γραφής», τις επόμενες ημέρες που θα κυκλοφορήσουν οι κάρτες διαρκείας, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Να μην μείνει καμία κάρτα αδιάθετη, για να μπορέσει και η διοίκηση της ομάδας, να κάνει έναν πιό αισιόδοξο προγραμματισμό και έτσι να γίνουν πράξη, ακόμη και μεγαλεπήβολα σχέδια.

Μέχρι τώρα, στις σκέψεις που κάναμε, δικαιολογούσαμε την επιφυλακτικότητα κάποιων φιλάθλων, γιατί κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει που θα έφτανε το… ταξίδι της ομάδας μας… Ίσως κι αυτοί που θεωρούσαν, ότι στην football league η ομάδα μας, θα έκανε μία… παράσταση και μόνο, να είχαν δίκαιο…

Καταφέραμε, υπερβάλλοντας εαυτόν, να εξαλείψουμε κάθε αμφιβολία και πλέον, μπορούμε να νοιώθουμε αισιόδοξοι, ότι και η άλλη συνιστώσα της επιτυχίας, που μέχρι τώρα υστέρησε, θα φανεί αντάξια των περιστάσεων και των προκλήσεων που δημιουργούμε, για την μεγάλη ομάδα της Άρτας.
Η προμήθεια της κάρτας διαρκείας, δίνει δύναμη στην διοίκηση, να καταφέρει ακόμη και τα ακατόρθωτα… Και για τον λόγο αυτό, αισιοδοξούμε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν».