image description

Ο έμπειρος Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για τον «άγουρο» Ντίνο Μαυροπάνο, στον οποίο διακρίνει πως έχει όλα τα εφόδια για να καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς.

Το ελληνικό δίδυμο της Άρσεναλ στα… όπλα!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στα μετόπισθεν των Λονδρέζων, μίλησε για τον 20χρονο Ντίνο Μαυροπάνο και… δεσμεύτηκε να τον βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να αναδειχθεί το μεγάλο ταλέντο του και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Η δουλειά εμάς των έμπειρων είναι και να βοηθάμε τους νέους. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα προσπαθώ να κάνω τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να νιώθουν άνετα, να νιώθουν σα να παίζουν χρόνια στην ομάδα. Όταν ήρθε στην Άρσεναλ ο Ντίνος μιλήσαμε στο τηλέφωνο και του είπα πως όλα θα πάνε καλά. Πως θα πρέπει να είναι χαρούμενος με μια τέτοια μεταγραφή και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά. Είδα και μερικά παιχνίδια του. Βελτιώθηκε πολύ και πιστεύω πως αν συνεχίσει έτσι και του χρόνου, μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς. Τώρα που είμαι και εγώ εδώ, θα τον βοηθήσω περισσότερο στο να είναι ήρεμος στο παιχνίδι του. Θεωρώ πως μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων», ανέφερε χαρακτηριστικά στο σάιτ της Άρσεναλ ο Σωκράτης.