image description

Δεν είναι και πολύ ευχάριστα τα νέα για τους Λέο Μπαπτίστ και Γιώργο Παμλίδη, αφού η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους θα αργήσει για αρκετές ακόμα μέρες.

Ο Λέο είχε έρθει τραυματίας από την περασμένη σεζόν, αλλά εκτιμάται ότι με την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι θα είναι έτοιμος να αυξήσει τις εντάσεις του και σιγά-σιγά να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα που ακολουθούν και οι υπόλοιποι.

Ο Παμλίδης έχει ένα οστικό οίδημα και ακολουθεί κι αυτός ειδικό πρόγραμμα. Οι προβλέψεις, όμως, αναφέρουν ότι θα πάει ακόμα πιο πίσω από τον Λέο και ίσως να επιστρέψει γύρω στον 15Αύγουστο.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κυριολεκτικά και μεταφορικά το επιτελείο των φυσιοθεραπευτών από «πάνω» τους, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία άλλωστε.

Η αποθεραπεία γίνεται τόσο εντός γηπέδου με τρέξιμο και ειδικές ασκήσεις όσο και σε χώρο του ξενοδοχείου, όπου ο Φίλιππος Σκόρδος με τους συνεργάτες του έχουν εγκαταστήσει ένα μίνι φυσιοθεραπευτήριο.

Από τα ειδικά μηχανήματα δεν περνάνε, όμως, μόνο οι δύο τραυματίες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος νιώθει ενοχλήσεις, ώστε να αποκαθίστανται πολύ γρήγορα οι μικροτραυματισμοί.

Στο μεταξύ, έναν μικρό τραυματισμό αποκόμισε και ο Κόντε από το ματς με τη Λαμία, καθώς σε μια διεκδίκηση στη μεσαία γραμμή, έπεσε άτσαλα στο χόρτο και χτύπησε στον παράμεσο του δεξιού χεριού. Για κάποιες μέρες θα έχει δεμένα δύο δάχτυλα, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Άλλωστε και μετά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν συνέχισε να παίζει.