image description

Το ένα και μοναδικό ημερήσιο ρεπό είχαν σήμερα (Κυριακή 22 Ιουλίου) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνηθίζεται πάντα στο μέσον της προετοιμασίας να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν αν θα πάνε για βόλτα στο Καρπενήσι ή αν θα κάνουν εκδρομή στην Ιερά Μονή Προυσσού (στη φωτογραφία δίπλα οι Λουκίνας και Μπουκουβάλας), ενώ άλλοι επιλέγουν πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο, πισίνα ή ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

Από Δευτέρα οι προπονήσεις συνεχίζονται και θα είναι όπως πάντα διπλές, ενώ θα έχουμε και την προσθήκη δύο ακόμα ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Ο «Ρουμπιγκόλ», όπως  αποκαλούν τον Καστίγιο οι φίλοι της Μοτάγκουα σε μηνύματα που του αφήνουν στο fb, αναμένεται να είναι Δευτέρα στο Καρπενήσι και θα ανακοινωθεί και επίσημα. Στη Μοτάγκουα είχε συνολικά 76 γκολ σε τρεις σεζόν και ήταν ένας παίκτης που λατρευόταν.

Ο Καστίγιο έρχεται ως αντικαταστάτης του Κόντε, ωστόσο ο Ισπανός ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα. Από Ελλάδα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν δείξει το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον και αν υπάρξουν ανακατατάξεις στα ρόστερ τους ή παρατηρήσουν πρόβλημα στο εύκολο γκολ, μπορεί ανά πάσα στιγμή να πληρώσουν τη ρήτρα και να τον κάνουν δικό τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που στον ΠΑΣ προτίμησαν να έχουν δύο παίκτες για την ίδια θέση, από το να ψάχνουν για επιθετικό τον Αύγουστο.

Κλεισμένος από τον ΠΑΣ είναι και ο Κριζμάν, αλλά η ανακοίνωσή του ενδέχεται να καθυστερήσει μερικές ημέρες, ανάλογα με το αν η ΑΕΛ θα κάνει έφεση στην πρωτόδικη δικαίωση του ποδοσφαιριστή που κέρδισε την προσφυγή του. Το δικαίωμα της έφεσης είναι ως την ερχόμενη Παρασκευή. Αν δεν το ασκήσει ως τότε η ΑΕΛ, τότε ο παίκτης θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.