image description

Όχι, στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασκούνται στην πτώση από αεροπλάνα ούτε στο παρά πέντε! Τα αλεξίπτωτα αντίστασης είναι κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα προπόνησης, αφού σήμερα ο Βασίλης Αλεξίου είχε στο πρόγραμμα των παικτών προπόνηση σε ταχύτητες.

Μία από τις ασκήσεις, λοιπόν, προβλέπει να προσδένουν οι ποδοσφαιριστές στη μέσα τους ένα μικρό αλεξίπτωτο για να τους ασκεί αντίσταση στο σπριντ και να τους βοηθά στην ενδυνάμωση.

Ασκήσεις σπριντ έγιναν και με τη χρήση βαρών που κρατούσαν στα χέρια τους οι ποδοσφαιριστές, τα οποία πετούσαν στο έδαφος στα μισά της απόστασης.

Και φυσικά το απόγευμα τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Πετράκης και Ταουσιάνης που επιβλέπουν τις ασκήσεις τακτικής των ποδοσφαιριστών. Μέχρι τώρα στο Καρπενήσι έχουμε δει τον κ. Πετράκη να δοκιμάζει πιο πολύ το 4-4-2, αλλά δοκιμάζει και το 3-4-3, καθώς έχει τους παίκτες να ανταποκριθούν στις ποικιλίες συστημάτων.

Οι μέρες περνάνε στο Καρπενήσι με σκληρή δουλειά και διπλές προπονήσεις ως την Παρασκευή που προβλέπεται αναχώρηση και επιστροφή στη βάση για διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο.

Πριν την αναχώρηση από την Ευρυτανία, η «κυανόλευκη» ομάδα θα δώσει το τρίτο και τελευταίο φιλικό της στο Καρπενήσι την Πέμπτη, και σύμφωνα με ενημέρωση που έχει δώσει η ΠΑΕ Λεβαδειακός το ματς θα ξεκινήσει στις 18:00. Καλό είναι πάντως οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα να ενημερώνονται μέχρι την τελευταία στιγμή για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Και αυτό το παιχνίδι θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3.