image description

Η 20χρονη φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τρικάλων (ΤΕΦΑΑ) συμφώνησε με τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας των Ιωαννίνων στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η ύψους 1.85μ. αθλήτρια αγωνίζεται ως κεντρική και τα τελευταία χρόνια έχει συνεχή παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία με τις ομάδες ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(όπου και αποκτήθηκε), ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ και ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου αγωνιζόταν την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Η δήλωση της Θάλειας Μπόζιου στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Α.Σ. Γιάννενα που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Α2 Εθνική κατηγορία και μάλιστα σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί επάξια τα Γιάννενα στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας με συνεχή άνοδο και καταξίωση στο χώρο του βόλεϊ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους που η Διοίκηση θα μας θέσει. Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογό μου για την παραχώρηση στην ομάδα των Ιωαννίνων».

«Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ καλωσορίζει την Θάλεια στο σύλλογό μας με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.

Επίσης ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του σωματείου ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για την παραχώρηση της αθλήτριάς τους στο σύλλογό μας».