image description

Σ’ ένα παιχνίδι που έγινε σε συνθήκες έντονης ζέστης, η Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 3-0 του νεοφώτιστου στη Γ’ Εθνική, Θρίαμβου Σερβιανών. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει πολλά πράγματα, αφού η ζέστη επηρέασε τις δύο ομάδες, ωστόσο το β’ μέρος ήταν καλύτερο, με τα Σερβιανά να μπαίνουν πιο απειλητικά στα πρώτα 10-15 λεπτά, αλλά η Κ20 του ΠΑΣ ήταν εκείνη που προηγήθηκε με τον Κωσταμένα και διεύρυνε το σκορ νίκης με τους Μπούμπα και Λώλη.

Για τα Σερβιανά ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας και ο Αλέκος Τάτσης είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τη νέα ομάδα που «χτίζει», ενώ για την Κ20 ήταν το δεύτερο, καθώς η ομάδα του κ. Παναγιώτου είχε ηττηθεί από την Κ20 του Παναιτωλικού με 3-1.

Κ20 ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσιούρας, Νάνος, Τάτσης, Ζότα Ρ., Γεωργούλας, Τσούνης, Κωσταμένας, Εμβραίδης, Καραμποΐκης, Λιάππης, Σακκάς.

Έπαιξαν και οι: Θεοχάρης, Μελιγγιώτης, Μέγας, Βακαλόπουλος, Γιώτης, Τσουκαλάς, Γιωτάκης, Λώλης, Παππάς

Σερβιανά: Ψωμιάδης, Βραχνός, Δρόσος, Μπάλλας, Τσουμάνης, Τσιέπας, Τζουλιάνο, Μπλέτσας, Ηλίας, Διαμαντόπουλος, Τσιαφίτσας

Έπαιξαν και οι: Χαρίσης, Νάσης, Ζότα, Γιώτης, Πάκος, Τσίντας, Κομπίλας, Μουζακίτης, Αλεξίου, Μαρσέλο, Μελιγγιώτης, Ριστάνης