image description

Ο Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι δίκαια ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο σκορ, καθώς είχε επιβάλει το ρυθμό του στο β’ ημίχρονο, ωστόσο τα λάθη στο τέλος ήταν μαζεμένα και έφεραν την ισοφάριση.

«Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε συγκέντρωση και πλάνο να πάρουμε τη νίκη εδώ μέσα. Τελείωσε το α’ μέρος χωρίς φάσεις και ήταν δίκαιο ως τότε το αποτέλεσμα. Στο β’ ημίχρονο επιβάλαμε το ρυθμό μας, δίκαια προηγηθήκαμε, αλλά στο τέλος έγιναν πολλά λάθη πριν το 1-1 και δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αν κερδίζαμε ίσως να είχαμε το πάνω χέρι να βρεθούμε ψηλά στη βαθμολογία, από εκεί και πέρα δεν είναι στο χέρι μας. Μένουν 2 παιχνίδια, πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται για να πάρουμε τις νίκες.

Έγιναν λάθη στο τέλος. Άλλες φορές τα γκολ μπαίνουν από προσπάθεια του αντιπάλου και άλλες φορές από δικά μας λάθη. Το εκμεταλλεύτηκε αυτό ο Λεβαδειακός. Η φάση της ισοφάρισης ξεκίνησε από στημένη μπάλα που εκτέλεσα εγώ, τους δώσαμε την κατοχή, μετά έγιναν 2-3 ακόμα λάθη και δεχτήκαμε το γκολ. Δεν γυρνάει πίσω αυτό το ματς, απομένουν άλλα 2 παιχνίδια και πρέπει να πάμε να τα νικήσουμε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο ποδόσφαιρο».