image description

Διπλή προπόνηση έκαναν σήμερα (Τρίτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν και η τελευταία της καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθώς την Τετάρτη (Δεκαπενταύγουστος) οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ η διπλή της Πέμπτης αποφασίστηκε να γίνει μονή.

Εν όψει Σαββάτου και του φιλικού με τον Άρη που είναι πρόβα τζενεράλε (Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 18:00), ο κ. Πετράκης δοκίμασε σε εσωτερικό δίτερμα την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βελλίδης ήταν στο τέρμα, δεξί μπακ ο Αποστολόπουλος, αριστερό ο Τσικάρσκι, Τζημόπουλος και Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ εσωτερικοί ήταν οι Λίλα και Κάστρο, ακραίοι οι Νικολιάς και Κούζι και στην επίθεση Κρίζμαν και Κόντε.

Στα τελευταία λεπτά της προπόνησης αποχώρησε ο Κούζικ που έφαγε μια κλωτσιά στη γάμπα και έβαλε πάγο. Δεν φάνηκε να είναι κάτι ανησυχητικό και δεδομένου ότι υπάρχει και το ρεπό της Τετάρτης ο Ουκρανός θα έχει τον χρόνο να επανέλθει. Τη θέση του στο δίτερμα πήρε ο Ντόλοβατς.

Σήμερα στο γήπεδο ξεκίνησαν ατομικό τρέξιμο οι Μπουκουβάλας και Βιδάλ. Ο δεξιός μπακ αναμένεται την Πέμπτη να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Βραζιλιάνος μάλλον προς τα μέσα ή το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι έτοιμος.

Απών ήταν και ο Στέφανος Σιόντης που ήταν στο ΠΕΑΚΙ, αλλά δεν έκανε προπόνηση για προληπτικούς λόγους.