image description

Για τα Ιωάννινα αναχώρησε το πρωί η αποστολή της Εθνικής Γυναικών ξεκινώντας την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 22-30 Σεπτεμβρίου στην Τενερίφη.

Οι αθλήτριες που βρέθηκαν το πρωί στο αεροδρόμιο ήταν οι:  Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Μαριέλα Φασούλα, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα

Οι Αννα Σπυριδοπούλου και Αγγελική Νικολοπούλου έμειναν στην Αθήνα όπου συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης.

Στα Ιωάννινα η Εθνική θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στη συνέχεια η ομάδα θα δώσει μια σειρά από φιλικά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς μιλώντας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και την προετοιμασία της Εθνικής είπε: «Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας είναι το καλύτερο δυνατό. Ξεκινάμε στα Ιωάννινα το βασικό στάδιο και στη συνέχεια θα δώσουμε έξι φιλικά με ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Αννα Σπυριδοπούλου και η Αγγελική Νικολοπούλου έμειναν στην Αθήνα συνεχίζοντας πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης και ελπίζουμε σύντομα να είναι μαζί μας».

Στα Ιωάννινα για προετοιμασία θα βρεθούν επίσης οι ομάδες μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας, Λαύριο και Περιστέρι, ενώ στο Μέτσοβο θα προετοιμαστεί ο Ολυμπιακός.