image description

Μία προπόνηση είχε σήμερα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, που μέρα με τη μέρα μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με τον κ. Πετράκη να δουλεύει τις τελευταίες «πινελιές» και να περιμένει να βγάλει τα τελευταία συμπεράσματα στο φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη.

Σήμερα στην προπόνηση έγιναν παιχνίδια αμυντικής και επιθετικής τακτικής σε συνδυασμό με μεταφορά μπάλας στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν έγινε δίτερμα για σήμερα.

Απουσία της τελευταίας στιγμής ήταν ο Νικολιάς, ο οποίος δεν είχε κάποιον τραυματισμό, απλώς η ομάδα θέλησε να τον ξεκουράσει και να του δώσει κάποιες ανάσες, αφού ο κ. Πετράκης φαίνεται να τον υπολογίζει βασικό για φέτος και μαζί υπολογίζει πολύ και στην ταχύτητά του.

Απόντες ήταν επίσης οι Περιστερίδης και Παμλίδης. Ο τελευταίος ήταν να μπει αυτές τις μέρες στο πρόγραμμα, αλλά θα κάνει κάποιες ακόμα ειδικές θεραπείες στην Θεσσαλονίκη για το οστικό οίδημα που έχει και θα πάρει παράταση η επιστροφή του.

Τέλος, οι Κούζικ και Βιδάλ κάνουν ατομικό πρόγραμμα, με τον Βραζιλιάνο να κάνει και κάποιες ασκήσεις σήμερα με μπάλα.

Στα ευχάριστα ήταν οι επιστροφές των Μπουκουβάλα και Σιόντη που ανεβάζουν ρυθμούς και εξαρτάται από τον Γιάννη Πετράκη αν θα τους έχει και στο φιλικό του Σαββάτου.