image description

Πέδρο Κόντε υπό… προϋποθέσεις στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, αφού Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Χριστοβασίλης συναντήθηκαν το προηγούμενο 48ωρο, αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης του Πέδρο Κόντε από τη στιγμή που θα μπει στην «πράσινη» ΠΑΕ ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ…

«Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξε συνάντηση του Νταμπίζα με τον Χριστοβασίλη, καθώς ο Παναθηναϊκός επαναφέρει την περίπτωση Κόντε, υπό την προϋπόθεση ότι θα “ενεργοποιηθεί” ο Παϊρότζ. Δεν υπάρχει ακόμα μεταγραφή, το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο τέλος του μήνα», είπε μεταξύ άλλων για το εν λόγω ζήτημα.

Σε ό,τι αφορά στους Καμπετσή και Βέργο, ο Παγκάκης ανέφερε για τον μεν πρώτο ότι έγινε βελτιωμένη πρόταση από τον Παναθηναϊκό στη Ντόρτμουντ, έριξαν τις απαιτήσεις τους και οι μάνατζερ, ενώ και ο παίκτης είναι «ψημένος» να έρθει. Ενώ για τον δεύτερο σχολίασε πως ότι ο 22χρονος άσος είναι «ζεστός», αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύει από τον Ολυμπιακό πιο πολύ αυτή την ώρα η μεταγραφή του!

Τέλος, για τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού» που είτε θα αποχωρήσουν είτε θα παραχωρηθούν δανεικοί, ο έμπειρος ρεπόρτερ επισήμανε πως θα χρειαστούν ακόμα περίπου δύο 24ώρα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.