image description

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης στο Epirus Arena η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, που αντιμετώπισε τη φιλόδοξη για φέτος Καστρίτσα. Νικητές ήταν οι «κυανόλευκοι» με σκορ 5-2.

Ο κόουτς Παναγιώτου δοκίμασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία στο α’ ημίχρονο με παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ως τώρα και μία με αρκετά από τα παιδιά που υπολογίζονται ως βασικοί. Έλειπαν, πάντως, όλα τα παιδιά που είναι στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Κωσταμένα από δεξιά, όπου στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε για να διώξει ο Κύρκος της Καστρίτσας, αλλά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγο αργότερα ο Κωσταμένας, μετά από ωραία ασίστ του Μελιγγιώτη, έκανε με σουτ το 2-0.

Η Καστρίτσα ανέβασε την απόδοσή της μετά το 2-0 και έφτασε στην ισοφάριση με τους Γιωτίτσα και Τσέλιο.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ με αλλαγμένη ενδεκάδα έπιασε πολύ καλή απόδοση και σκόραρε άλλα 3 τέρματα. Το 3-2 έγινε με κεφαλιά του Γιωτάκη, το 4-2 έκανε ο Καραμποΐκης που πρόλαβε πάσα που του έγινε και με τάκλιν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στην εκπνοή του ματς ο Καραμποΐκης με τακουνάκι έξω από την περιοχή πέρασε όμορφα την μπάλα στον Γιωτάκη που σκόραρε για το τελικό 5-2.  Ο ΠΑΣ είχε κι ένα δοκάρι με τον Καραμποΐκη.