image description

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγη ώρα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Κλάους Αθανασιάδη. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και της Μακάμπι Χάιφα (έμεινε ελεύθερος πριν από μία εβδομάδα) βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Προ ημερών το όνομά του είχε παίξει και για τον Παναθηναϊκό, αλλά το κασέ των 500.000 που είχε θεωρούταν απαγορευτικό. Επειδή, όμως, οι ημέρες των μεταγραφών τελειώνουν, δεν αποκλείεται να έχει πέσει αρκετά στα χρήματα που ζητάει και να είναι μέσα στο πλαίσιο της υπέρβασης που μπορεί να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Παρ’ όλα αυτά θεωρείται μια πολύ δύσκολη περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, η πιθανή απόκτηση του Καρέλη από την ΑΕΚ ίσως ανοίξει τον δρόμο να δοθεί δανεικός ο Γιακουμάκης, με τον ΠΑΣ να έχει δείξει ενδιαφέρον και γι’ αυτήν την περίπτωση, ενώ στα υπ’ όψιν είναι και ο Καραμάνος που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται βέβαια και οποιαδήποτε άλλη έκπληξη, αφού οι τελευταίες μέρες δημιουργούν πάντα μια πολύ μεγάλη κινητικότητα γύρω από τα μεταγραφικά.