image description

Σε θρίαμβο κατέληξε η συμμετοχή της Ελλάδας στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, με τη χώρα μας να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στην επιτυχία αυτή εξαιρετικά σημαντική υπήρξε η συμβολή των εννέα νεαρών «κουπιών» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, τα οποία κατέκτησαν με τα πληρώματά τους έξι συνολικά μετάλλια, δύο χρυσά, τρία ασημένια και ένα χάλκινο! Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. ανέβηκαν στο βάθρο, ορισμένοι εκ των οποίων και περισσότερες από μία φορές, αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Πιο αναλυτικά, δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Ζήσης Μπουκουβάλας στα αγωνίσματα του Διπλού και του Τετραπλού Σκιφ Παίδων. Ασημένια μετάλλια πήραν οι Αριάδνη Μήτση – Αθανασία Μάκου στην Τετράκωπο άνευ Νεανίδων, ο Ανδριανός Οικονόμου με την Τετράκωπο άνευ των Εφήβων και οι Θανάσης Μάστακας – Ηλίας Μπλέτσας – Ιάσονας Κιτσάκος στην Οκτάκωπο των Παίδων. Τέλος, τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιώργος Γραμμενιάτης – Αλέξανδρος ΜαμακήςΑνδριανός Οικονόμου – Ιάσονας Κιτσάκος στην Οκτάκωπο Εφήβων. Στο Πλόβντιβ βρέθηκε το διήμερο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος και παρακολούθησε από κοντά τις κούρσες των Γιαννιωτόπουλων ο Γεν. Γραμματέας και Έφορος Κωπηλασίας του Ν.Ο.Ι. Αθανάσιος Κιτσάκος.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τους εννέα Βαλκανιονίκες για τις επιτυχίες τους στη Βουλγαρία και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.