image description

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, η Κ19 της ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, υποχρεώνοντας τους Ηπειρώτες στη 2η ήττα τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, έχοντας κατοχή μπάλας, αλλά δεν δημιουργούσαν μεγάλη πίεση στα καρέ του ΠΑΣ. Στο 24’, όμως, ήρθε το γκολ σε αντεπίθεση μετά από κόρνερ του ΠΑΣ και ο Μαχαίρας με πλασέ έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» το ματς, έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα του κ. Παναγιώτου ισορρόπησε το παιχνίδι και κυνήγησε την ισοφάριση, κυρίως μέσα από στημένες μπάλες, από τις οποίες όμως δεν κατάφερε να φτιάξει τη μεγάλη φάση.

Με τον ΠΑΣ να είναι όλος μπροστά στα τελευταία λεπτά, η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία για μία ακόμα αντεπίθεση στο 89’ και ο Πετούσης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕΚ Κ19: Γκίνης, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης, Μαλισσιώβας, Χριστόπουλος, Μάρκου, Μαχαίρας, Μπογκντάνι. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Νάνος, Τάτσης, Γώγος (82′ Κάγια), Βασιλάκης, Λιάσος, Παπαδόπουλος, Κωσταμένας (46′ Μπούμπας), Καραμποΐκης (68′ Μελιγγιώτης), Λιάπης, Πήλιος