image description

Πρεμιέρα με το γεμάτο σκορ 2-2 για το τοπικό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Θύελλα Ελεούσας και τον νικητή του SuperCup Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά για την Hall of Brands ΕΠΣΗΠ Α’ Κατηγορία στο γήπεδο Θεόδωρης Λώλης.

Στο 40’ ο Νάκος κάνει το 1-0 με πλασέ από κοντά ύστερα από ασίστ του Βελτσίστα δίνει το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» , με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 49’ γίνεται το 2-0 με εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντινίδη, ο Πότσης Μ. πιάνει ένα διαγώνιο σουτ και η μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού.

51’ 2-1 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ορφανού, σε μια φάση που θύμισε βόλλευ, ο Ταίρης παίρνει την πρώτη κεφαλιά και ο Πανίδης τη δεύτερη για να μειώσει το σκορ.

Στο 90’ γίνεται το 2-2 μ’ ένα σουτ όνειρο εκτός περιοχής του Νίκου Πανίδη στο «παραθυράκι» του Γεωλδάση Γ.

Θύελλα Ελεούσας: Γεωλδάσης, Γιώτης, Πότσης Γ.,  Οικονόμου Γ.,  Γεωλδάσης Π., , Τζουρμάνας (67΄ Καλές), Πεπόνης, Κωντσαντινιδης (90΄ Οικονόμου), Βελτσίστας (81΄ Πέτσιος), Νάκος, Πότσης Μ..

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά:Γρηγοριάδης,Τάιρης, Τσόκρης, Πανίδης, Τάσσος (46΄ Πατσούρας), Ηλίας, Μακρης (75΄ Φαρμάκης), Καραβάς, Γκόνης, Ορφανός, Σπαλιάρας.