image description

Με μία προπόνηση συνέχισε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είναι λίγο πιο τυχεροί από εκείνους του Άρη, καθώς είχαν δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης εν όψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Φάμπρι Κάστρο που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στη Ριζούπολη και ουσιαστικά αυτή είναι και η απουσία που θα φέρει αλλαγή στην ενδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Σιόντης, ενώ η εναλλακτική είναι να γυρίσει ο Λίλα στη φυσική του θέση και τρίτο στόπερ να γίνει ο Σκόνδρας.

Κατά τα λοιπά, ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και δεν φαίνεται πιθανό να αλλάξει κάτι για το ματς του Σαββάτου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο κ. Πετράκης δεν επεξεργάζεται ή δεν θα επεξεργαστεί Πέμπτη και Παρασκευή και εναλλακτικά πλάνα για παν ενδεχόμενο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι που θέλει ταχύτητα.

Σε δελτίο τύπου η ΠΑΕ αναφέρει:

Tακτική προσέγγιση του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη είχαν για σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην μετάβαση και εκδήλωση επιθετικής λειτουργίας.
Για το τελείωμα η ομάδα είχε στο πρόγραμμα διπλό, με τον τεχνικό της ομάδας κ.Πετράκη να σχηματίζει την ενδεκάδα στο μυαλό του για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 17.30, στο ΠΕΑΚΙ.