image description

Με πείσμα και ισχυρή θέληση έδωσε τη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας ο Πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Στέφανος Ντούσκος παρέα με τον Χρήστο Στεργιάκα του Ν.Ο. Μαυροχωρίου. Το ελληνικό πλήρωμα του Διπλού Σκιφ Ανδρών, ανταγωνίστηκε στα ίσια 32 επίλεκτες βάρκες απ’ όλο τον πλανήτη με αθλητές μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας από τους Ντούσκο – Στεργιάκα και κατάφερε να φτάσει ως τον τρίτο τελικό, αποκομίζοντας μία πολύ σημαντική εμπειρία από την κορυφαία φετινή διοργάνωση της Κωπηλασίας σε διεθνές επίπεδο.

Συνοψίζοντας, η φετινή χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα «καρποφόρα» για τον Στέφανο, ο οποίος πρόσθεσε στο ενεργητικό του ένα χρυσό μετάλλιο από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη στο Μπρεστ της Λευκορωσίας, όπου αγωνίστηκε με τον Χρ. Στεργιάκα στο διπλό Σκιφ. Επίσης, κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών του Πόζναν της Πολωνίας με τον Σπύρο Καλέντζη από τη Θεσσαλονίκη στη Δίκωπο άνευ, καθώς και ένα χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνας στην Ισπανία επίσης με τον Χρ. Στεργιάκα, στο διπλό Σκιφ.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. απευθύνει και δημόσια τα συγχαρητήριά της για όλες αυτές τις επιτυχίες στον Γιαννιώτη Ολυμπιονίκη και Παγκ. Πρωταθλητή ευχόμενη ανάλογη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!