image description

Δηλώσεις έκανε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Αρη αλλά και για το ξεκίνημα της ομάδας του.

Για το παιχνίδι με τον Αρη, το πρώτο εντός έδρας στο τρέχον Πρωτάθλημα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε στην κάμερα της Nova ο Μάρκος Βελλίδης. Μεταξύ άλλων, είπε: “Περιμένουμε τη στιγμή που θα παίξουμε στο γήπεδό μας και θα παίξουμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έλειπε από το Πρωτάθλημα. Ο Αρης αξίζει να βρίσκεται ψηλά -όπως βρίσκεται τώρα- και νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε με ανυπομονησία”.

Είπε ακόμη: “Κι εμείς θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεσαι μέσα στην έδρα σου και τελείως διαφορετικό εκτός έδρας. Θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Οταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, όλα είναι καλύτερα”. Είπε για το πρόγραμμα του ΠΑΣ: “Είχαμε πρόγραμμα πολύ δύσκολο, παίξαμε με δύο ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πρωτάθλημα και παίξαμε εκτός έδρας. Πάντα είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Και μπορεί να είναι και καλό που τις είχαμε αυτές τις ομάδες στην αρχή και σιγά-σιγά που θα βρίσκουμε τα πατήματά μας, θα πάρουμε βαθμούς. Η ομάδα έχει νέους παίκτες, νέα πρόσωπα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής για να “δέσει”.

Ακόμη πρόσθεσε: “Ο αντίπαλός μας, ο Αρης σίγουρα είναι επιτυχία το ότι έχει το “τρία στα τρία” το ότι δεν έχει δεχτεί γκολ, το ότι είναι μια ομάδα ποιοτική και έχει καλούς παίκτες αλλά εγώ θέλω να σταθώ στη δική μου ομάδα και να πω ότι είναι τελείως διαφορετικό να ξεκινάς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό εκτός και τελείως διαφορετικό να παίζεις δύο παιχνίδια στην έδρα σου με άλλους αντιπάλους που δεν είναι του επιπέδου της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού”