image description

O Απόστολος Σκόνδρας, μίλησε για τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη κόντρα στον Άρη, το κλίμα στην ομάδα, αλλά και τον επαναπατρισμό του αδερφού του, Γιάννη Σκόνδρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Αρχικά ανέφερε: Κάναμε ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Άρης θα είχε την κατοχή και κλείσαμε τους χώρους. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες, όπως και ο Άρης έκανε μερικές από δικά μας λάθη όμως. Θέλαμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας και αν και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από μία κόντρα, νομίζω ότι το δικαιούμασταν.

Για τα στοιχεία που οδήγησαν στη νίκη: Όλοι την εβδομάδα ξέραμε τα ατού του Άρη. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί και εκτός από μία καλή φάση στο τέλος του Άρη, οι υπόλοιπες ήταν από λάθη μας όπως είπα.

Για την κακή έναρξη της ομάδα στο πρωτάθλημα και το κλίμα που υπάρχει:

Νομίζω ότι φαίνεται μέσα από την δουλειά μας η βελτίωση και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα βρούμε τα πατήματα μας και θα έρθουν και οι νίκες. Στις πρώτες αγωνιστικές παίξαμε με πιο δυνατές ομάδες και από εδώ και πέρα θέλουμε να βελτιωθούμε και θα έρθουν και οι νίκες, όπως το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στο κύπελλο στο ματς που έρχεται.

Για το ότι επαναπατρίστηκε ο αδερφός του (σ.σ Γιάννης Σκόνδρας) και ότι θα παίξουν και αντίπαλοι:

Θα ήθελα να παίξω και συμπαίκτης με τον αδερφό μου. Είναι φυσικά ευχάριστο που γύρισε και όταν παίξουμε αντίπαλοι θέλω να τον κερδίσω. Τα έχουμε συζητήσει αυτά.