image description

Σε ένα ματς όπου έσπασαν καρδιές, η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου πήρε πανηγυρική πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμο, αφού κέρδισε την Τουρκία με σκορ 4-3 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας!

Οι παίκτες μας πετούσαν και πάλι φωτιές στην επίθεση και, αν και ισοφαρίστηκαν 3 φορές απο τους Τούρκους, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το γκολ του Φούσκα! Το σκορ ανοιξε για την Ελληνική ομάδα ο Τζανέτος στο 10′ με τους Τούρκους να ισοφαρίζουν με τον Ακντάγκ στο 13′. Ο Τζανέτος έκανε to 2-1 πέντε λεπτά αργότερα, για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια σε 2-2 οι Τούρκοι με τον Γκιουνέι στο 28′.

Το ματς είχε ήδη πάρει φωτιά και ο Χρύσανθος Λευκαρίτης ήταν αυτός που σημείωσε το 3-2 στο 31′. Η τελευταία αντίδραση της Τουρκίας ήταν να ισοφαρίσει σε 3-3 με τον Ερίς στο 32′. αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φούσκας με το χρυσό γκολ του έδωσε τη νίκη-πρόκριση στην Ελληνική ομάδα!

Αύριο Παρασκευή, 28/9, η Ελληνική ομάδα αγωνίζεται στις 18:35 (live από τα κανάλια Novasports) με αντίπαλο τη Ρωσία για την πρόκριση στους “8”!

Η βαθμολογία του ομίλου:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 7 (8-5)
ΕΛΛΑΔΑ 6 (10-8)
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 4 (6-8)
ΤΟΥΡΚΙΑ 0 (6-9)

ΕΛΛΑΔΑ (Αντρέας Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Γιώτης, Τζελόσι, Τζανέτος, Θανασάι, Φούσκας, Κριτσώτάκης, Τούσα, Λευκαρίτης, Ξανθός.