image description

Το Τμήμα Μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ), ανακοινώνει πως λόγω έλλειψης χώρων εκγύμνασης, αδυνατεί να δεχθεί νέους αθλητές (αγόρια), στα υπό λειτουργία Τμήματα στο Κλειστό Γυμναστήριο του 8ου Λυκείου (Συγκρότημα Πολυκλαδικού).

Συγκεκριμένα το Τμήμα Μπάσκετ του ΑΓΣΙ, δεν μπορεί να δεχθεί άλλους νέους αθλητές, στα τμήματα αγοριών που έχουν γεννηθεί τα έτη: 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 και 2011.

Παράλληλα ο ΑΓΣΙ ενημερώνει πως τα αντίστοιχα ηλικιακά Τμήματα που λειτουργούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου της Ζωσιμαίας, είναι δυνατόν, προς το παρόν, να δεχθούν έναν αριθμό αθλητών λόγω της δημιουργίας νέου Τμήματος «Επίλεκτων 2008».

Ακόμη, γίνεται γνωστό πως τα Τμήματα Ακαδημιών των κοριτσιών συνεχίζουν να δέχονται νέες αθλήτριες, τη στιγμή που το Τμήμα Μπάσκετ του ΑΓΣΙ και η διεύθυνση του Συλλόγου εξακολουθούν να αναζητούν νέους χώρους εκγύμνασης των αθλητών.

Τέλος, ο ΑΓΣΙ ενημερώνει πως οι ανωτέρω ανακοινώσεις, ισχύουν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα υπάρξει αξιολόγηση των νέων δεδομένων. Η Διεύθυνση του Τμήματος, ευχαριστεί θερμά τους γονείς που τιμούν με την προτίμησή τους, το αθλητικό – παιδαγωγικό πρόγραμμα και τους προπονητές των Ακαδημιών.