image description

Πανέτοιμος για την πρώτη στην ιστορία του συμμετοχή στη Γ’ Εθνική είναι ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα, που στο ντεμπούτο του θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος στο νέο κλειστό των Ιωαννίνων τον συμπολίτη του ΑΓΣΙ.

Η διοίκηση έχει θέσει ως στόχο την άνοδο μέσω μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας, αλλά το πρώτιστο είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα προσφέρει ωραίο μπάσκετ και θα έχει τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του ΠΑΣ.

Η «κυανόλευκη» ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή:

Την Κυριακή ξεκινάει μια νέα αγωνιστική χρονιά για την ομάδα μας σε μια νέα κατηγορία με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Όπως κάθε χρόνο η Γ’ Εθνική είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάποιες ομάδες παρουσιάζονται πολύ δυνατές από πλευράς μπάτζετ και ρόστερ, και κάποιες άλλες είναι χαμηλότερης δυναμικότητας, γενικότερα όμως το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό με συνέπεια να μην υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι.

Εμείς σαν ομάδα θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο στόχος μας είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία και αν αυτό συνοδευτεί με την κατάκτηση μίας απ’ τις δύο προνομιούχες θέσεις καλώς να έρθει. Εκείνο που προέχει όμως είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να προσφέρουμε ωραίο μπάσκετ, να γεμίζουμε το γήπεδο, να μας χαίρεται ο κόσμος μας και κάθε ημέρα να φεύγουμε από το γήπεδο με την σιγουριά ότι έχουμε παλέψει για το στόχο μας.

Τέλος καλούμε τους πολυάριθμους φίλους μας που είναι και ο έκτος παίκτης μας να σταθούν στο πλευρό μας, να στηρίξουν την προσπάθεια μας μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και χωρίς ακρότητες και στο τέλος να είναι σίγουροι ότι θα τους αποζημιώσουμε