image description

Στη γραμμή εκκίνησης θα βρεθούν την Κυριακή οι ομάδες μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με το ενδιαφέρον σε τοπικό επίπεδο να εκτοξεύεται φέτος, αφού η πόλη θα έχει δύο δυνατές ομάδες, με τον νεοφώτιστο στην κατηγορία ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τη φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσει και να “χτυπήσει” άνοδο!

Οι δύο ομάδες ξεκινάνε με το μεταξύ τους ντέρμπι την αγωνιστική τους “περιπέτεια”, με τον ΑΓΣΙ να υποδέχεται στο νέο κλειστό της πόλης τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στις 17:00. Να σημειωθεί ότι ο ΑΓΣΙ δεν θα είναι “τυπικά” γηπεδούχος, αλλά ουσιαστικά, αφού ο ΠΑΣ έχει επιλέξει να παραμείνει στο ΕΑΝΚΙ, όντας η μοναδική ομάδα μπάσκετ που θα το χρησιμοποιεί ως έδρα. Από πλευράς κόσμου, βέβαια, οι φίλοι του ΠΑΣ ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό “παρών” και να αποτελέσουν τον 6ο παίκτη.

Ο ΑΓΣΙ από την πλευρά του, παρατάσσεται με “όπλο” του την εμπειρία που έχει αποκτήσει στην κατηγορία, ενισχύθηκε περαιτέρω  μέσα στο καλοκαίρι και ξεκινάει με στόχο τη γρήγορη παραμονή και την αποφυγή των περσινών “περιπετειών” που παραλίγο να του κοστίσουν τον υποβιβασμό και από εκεί και πέρα θέλει να τερματίσει μέσα στην πρώτη τετράδα.

3ος Όμιλος

Βλαχάβειο 17.00 Καλαμπάκα-Δόξα Λευκάδας Σαρακενίδης-Χατζημπαλίδης (Χλώρος)

Μελίκης 17.00 Μελίκη-Νικόπολη Πρέβεζας Βασιλόπουλος-Δέλλας (Καλότσης)

Ιωαννίνων (Ν) 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΠΑΣ Γιάννινα Γαζέτας-Λουλουδιάδης (Αυδής)

Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά-Εύαθλος Μακ. Ταρενίδης Κ.-Χρυσάφης (Μανάσης)

Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρ.-Μαντουλίδης Τσουμαχίδης-Γεωργούλης (Πλεξίδας)

Μπάρας 17.00 Ίκαροι Τρικάλων-Ολυμπιακός Βόλου Παζώλης-Κοντογιάννης (Κουσαϊτης)