image description

Το τμήμα μπάσκετ του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ιωαννίνων (ΑΓΣΙ) πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ενόψει της νέας σεζόν, στο Café-Bar «Λιθαρίτσια», ενώ παράλληλα παρουσίασε και τις νέες φανέλες της ομάδας.

Το «παρών» έδωσαν εκ μέρους της διοικήσεως, ο Κώστας Παπαπέτρος και από το αγωνιστικό τμήμα, ο προπονητής Σοφοκλής Τσουκανέλης και οι αθλητές Αντώνης Χρύσης και Σταύρος Μάκης.

Πρώτος πήρε το λόγο ο κ. Παπαπέτρος, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα να έχει μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της. Καλωσόρισε τους νέους παίχτες στην οικογένεια του ΑΓΣΙ και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως του χορηγούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Ο προπονητής Σοφοκλής Τσουκανέλης στάθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση που έγινε το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι, με όρεξη και σκληρή δουλειά, θα δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο οποίο θα υπάρχουν, όπως παραδοσιακά γίνεται, και πολλά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας. Έθεσε ως στόχο την κατάληψη μίας θέσης στην τετράδα.

Στη συνέχεια, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Αντώνης Χρύσης, τόνισε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας, εκθειάζοντας παράλληλα το υλικό της. Χαρακτήρισε εύκολη την απόφασή του να αγωνιστεί στον ΑΓΣΙ, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για μία ομάδα που «βγάζει υγεία».

Τέλος το λόγο πήρε ο power forward της ομάδας, Σταύρος Μάκης και με τη σειρά του ευχήθηκε άπαντες στην ομάδα να έχουν υγεία, για να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στην πρεμιέρα, απέναντι στον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα.