image description

Τι σχέση έχουν η Μονακό, η ερασιτεχνική ομάδα του Οδυσσέα Νυδρίου και ο Παναιτωλικός; Κι όμως έχουν. Η πρώτη έχει ιδιοκτήτη τον Ριμπλόβλεφ που έχει αγοράσει τον Σκορπιό στη Λευκάδα και σε ανταπόδοση προς την τοπική κοινωνία, έφτιαξε νέο χλοοτάπητα για τις ανάγκες του Οδυσσέα Νυδρίου, με τον οποίο η Μονακό έχει αδελφοποιηθεί εδώ και 4 χρόνια! Την Δευτέρα έγιναν τα εγκαίνια αυτού του γηπέδου με φιλικό του Οδυσσέα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Για την ιστορία ομάδα του Τραϊανού Δέλλα επικράτησε με 4-0. Οι Κόκκορης, Βασιλούδης, Βακράκος και Σκόνδρας, σημείωσαν τα γκολ.

Αγωνίστηκαν οι: Θεοδωρόπουλος, Μπακαδήμας, Γιαννιώτης Δ., Μπελεβώνης, Παρράς, Τσιγγάρας, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Βακράκος, Αλομπισάτ, Κόκκορης. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Καλαντζής, Φραντζέσκος, Τσιαντής, Σκόνδρας, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Ντόβας, Μπινιάρος.

Αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση η Μονακό παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο «Μηνάς» στην αποστολή του Παναιτωλικού αλλά και στους ανθρώπους του Οδυσσέα. Εκεί ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους του Γαλλικού συλλόγου αλλά και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ Σεργκέι Τσερνίτσιν. Ο Παναιτωλικός είχε τυπώσει την επετειακή φανέλα με τα ονόματα των ανθρώπων της Μονακό στην πλάτη, ως αναμνηστικό για την συγκεκριμένη ημέρα. Δείτε τις φωτο:

image

image