image description

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται τα Σερβιανά, καθώς ο Αλέκος Τάτσης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την παραίτησή του, την οποία είχε θέσει στη διάθεση της διοίκησης μετά την ήττα από το Σούλι Παραμυθιάς. Μάλιστα αφήνει και αιχμές,  ότι άνθρωποι της ομάδας είχαν ξεκινίσει επαφές με άλλους προπονητές, χωρίς πρώτα να τον ειδοποιήσουν, αν είχαν κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέκος Τάτσης αναφέρει τα εξής:

“Έθεσα την παραίτηση μου από τον πάγκο της ομάδας των Σερβιανών μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Σούλι Παραμυθιάς. Μίλησα με τους παίκτες μου λέγοντας τους ότι, όταν χάνουν δυο παιχνίδια στην εκπνοή, σημαίνει ότι δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους. Η διοίκηση ωστόσο δεν έκανε αυτό που έπρεπε, δηλαδή να με ενημερώσει αν φεύγω ή όχι από την ομάδα, από την στιγμή που ΕΘΕΣΑ την παραίτηση μου. Θορυβημένος λοιπόν από το περιβάλλον μου, ότι η διοίκηση ήδη μιλάει με άλλους προπονητές, ενοχλήθηκα, καθώς θα έπρεπε να με ενημερώσουν. Έχω μάθει στη ζωή μου, αλλά και στο ποδόσφαιρο, να είμαι αυθόρμητος, αξιοπρεπής και “εγωιστής” σε αυτό που κάνω, και σε καμία περίπτωση δεν αφήνω τους ποδοσφαιριστές την προσπάθεια από το καλοκαίρι. Με τον Θρίαμβο προχωρήσαμε μαζί ένα “σκαλί” παραπάνω και ίσως κάποιοι θα έπρεπε να το  σεβαστούν αυτό.

Δυστυχώς όμως ο Πέτρος Τζίμας, που τον στήριξα όσο κανένας άλλος, μου γύρισε ιδιαίτερα την πλάτη. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.