image description

Παραμένει (έπειτα και από την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό) το -3 στην ΑΕΚ!

Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχαν ασκήσει οι «κιτρινόμαυροι» για τη βαριά «καμπάνα» για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 7ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ένωση είχε επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας της για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια και πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πλέον (άλλαξε σχετικός κανονισμός το καλοκαίρι) δεν υπάρχει η δυνατότητα για τις ομάδες να προσφύγουν σε άλλο -εντός των συνόρων- όργανο της Δικαιοσύνης για τέτοιες περιπτώσεις.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.