image description

Ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Μιχάλης Μανιάς, που σε 28 αγώνες έχει πετύχει 10 γκολ, όντας -μακράν- ο πρώτος σκόρερ του τη φετινή σεζόν. Το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού λήγει τον Ιούνιο, οπότε έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ο ίδιος με τους υποψήφιους «μνηστήρες» εντός και εκτός συνόρων.

Στη διάρκεια του πρωταθλήματος, βρέθηκαν στην Ελλάδα εκπρόσωποι ευρωπαϊκών συλλόγων για να τσεκάρουν από κοντά τον παίκτη και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Μία από τις ομάδες που παρακολουθούν την πορεία του τους τελευταίους μήνες είναι η Άουγκσμπουργκ.

Δύο φορές μέχρι σήμερα, ο γερμανικός σύλλογος έχει δείξει προτίμηση στην ελληνική αγορά. Τη μία με την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού και την άλλη, με τη μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη από τη Λεβερκούζεν το προηγούμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις της πλευράς του Μιχάλη Μανιά με τους ιθύνοντες της Άουγκσμπουργκ. Εξελίξεις στο θέμα αναμένεται να υπάρξουν μετά τη διαδικασία των playoffs, ενώ παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων με τη διοίκηση να προτίθεται να του καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Εξάλλου, δεν είναι μόνο ευρωπαϊκά κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον φορ του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ομάδες από το πρωτάθλημα της Super League. Πρόσφατα, το όνομα του Μιχάλη Μανιά «έπαιξε» για τον Παναθηναϊκό, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να μπει δυνατά στο «κόλπο» της απόκτηση του.

[Πηγή: sport-fm.gr]