image description

Ο κ. Δέλλας στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι δεν είναι στη φιλοσοφία του να γίνονται καθυστερήσεις και ζήτησε συγνώμη από τον κ. Πετράκη, ενώ χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη, καθώς ήταν η πρώτη του Παναιτωλικού μέσα στα Γιάννενα σε επίπεδο Super League.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια από πολλές απόψεις. Και ιστορική γιατί είχαμε πολλά χρόνια να νικήσουμε να νικήσουμε εδώ μέσα απ’ ό,τι έμαθα. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα.

Στο α’ ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να σκοράρουμε και νωρίτερα, ενώ απειληθήκαμε ελάχιστα. Ξεραμε ότι ο ΠΑΣ θα ρισκάρει στην επανάληψη, δώσαμε χώρους, αλλά τους κλείσαμε καλά και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους γρήγορους μπροστά, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ.

Ηταν σημαντική η νίκη μας, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε να βελτιώσουμε πράγματα για να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια».

Για τις πολλές καθυστερήσεις των παικτών του: «Μία ήταν εσκεμμένη, δεν ήταν πολλές. Δεν είναι στη δικιά μου φιλοσοφία αυτό το πράγμα και τοποθετήθηκα και δημόσια ζητώντας συγνώμη από τον κ. Πετράκη. Πολλές φορές οι παίκτες από αίσθημα αυτοσυντήρησης κάνουν πράγμα που δεν μπορούν να τα ελέγξουν οι προπονητές τους. Τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, δεν τον φέρνουν και είμαι της φιλοσοφίας να μη γίνονται καθυστερήσεις».