image description

Στενάχωρη χαρακτήρισε ο κ. Πετράκης τη σημερινή ημέρα, ενώ τόνισε ότι ένας παράγοντας που επηρέασε το ματς ήταν οι συνεχείς καθυστερήσεις.

«Είναι μια στενάχωρη μέρα για μας. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Παίζαμε μετά από καιρό στην έδρα μας και θέλαμε τους 3 βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα, έκανε προϋποθέσεις για γκολ. Δεν θέλω να αναφερθώ στους τρόπους που το έκανε. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε καλή εικόνα και παρουσία. Δεχτήκαμε το 0-1 σε μια κρίσιμη στιγμή, πήρε ψυχολογία ο Παναιτωλικός και αγχωθήκαμε εμείς.

Στο β’ ημίχρονο μέχρι που φτάναμε κοντά στην αντίπαλη εστία παίξαμε πολύ καλά, δεν κινδυνεύσαμε αμυντικά, πλην του τέλους. Δεν είχαμε λύσεις επιθετικά, παρά τις καλές προϋποθέσεις. Παρότι δεν κάνω αναφορά σε τέτοια πράγματα, αρνητικός παράγοντας γι’ αυτή μας την εικόνα ήταν η συμπεριφορά των αντιπάλων. Δεν υπήρχε fair-play, θεωρώ ότι υπήρχε σκόπιμη καθυστέρηση που μας πάει σε άλλες εποχές.

Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το ματς και να κερδίσουμε πράγματα στο μέλλον».

Για το ότι, όταν μένει πίσω στο σκορ η ομάδα, δεν βγάζει ευκαιρίες: «Προϋποθέσεις κάνουμε, ευκαιρίες δεν κάνουμε. Χρειαζόμαστε δουλειά, θέλουμε βελτίωση και είναι στο μυαλό μας πως θα το κάνουμε.

Κάναμε σήμερα 6-7 προϋποθέσεις και η μόνη καθαρή ευκαιρία ήταν του Ξύδα στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Άλλη δεν θυμάμαι. Ο Παναιτωλικός απείλησε μία φορά στην αρχή και άλλες δύο στα γκολ του. Έχει να κάνει και με συγκυρίες αυτό το πράγμα, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να γινόμαστε πιο επικίνδυνοι».