image description

Ο Γιώργος Ξύδας δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα του ΠΑΣ από τον Παναιτωλικό, ωστόσο τόνισε πως πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους και να πάνε για νίκη στην Ξάνθη.

«Κάναμε την πρώτη μας εντός έδρας ήττα, είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι απ’ αυτό. Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά παλέψαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πάμε για το διπλό στην Ξάνθη.

Για τον αν αποσυντόνισαν τα πολλά εκτός έδρας παιχνίδια: «Δεν νομίζω ότι έχουμε αποσυντονιστεί. Υπήρχε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά, να κάνουμε το καλύτερο και πιστεύω να πάνε καλά τα πράγματα στη συνέχεια».

Για τη μη δημιουργία φάσεων στο β’ ημίχρονο: «Στο β’ ημίχρονο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, δεν είναι δουλειά μου να τα σχολιάσω. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, πιέσαμε τον αντίπαλο, ήμασταν καλύτεροι, αλλά το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη και σήμερα δεν την είχαμε».